Djurrättsorganisationen PETA: att dricka mjölk är en symbol för vit makt
 
En sak som är fascinerande med Twitter är att när man tror att man har läst det tamejfan dummaste som någonsin har skrivits, så är det nått kioskmongo på nån låst avdelning någonstans som lyckas smuggla in en telefon i sitt anus och komponerar ihop en tweet som är tamejfan ännu dummare.
 
Och här mina damer och herrar, så har ni ett riktigt praktexemplar:
Då den här bloggens följarskara uteslutande utgörs av fd. LHS-studenter så översätter jag: ”Mjölk har länge varit en symbol för vitmaktrörelsen. Ytterligare en anledning att skippa mjölken”.
 
Typ så. 
 
Den här nivån av dumhet kan man inte ens framställa i en kotrollerad testmiljö. Inte ens om man skulle ta en sån där oförstörd amazonas-indian som levt så isolerad att han dör om man nyser på honom, spänner fast honom a'la A Clockwork Orange och nöter in hela internets utbud av tjocka svarta kvinnor som slåss i snabbmatsrestauranger, skulle man lyckas gutanamo-fördärva hans hjärna i den milda grad att han började resonera i såna här trasiga tankebanor.
 
Man ska alltså avstå från att dricka mjölk, då det är en symbol för att utrycka den vita rasens överhet.

Hela grejen grundar sig i en forskningsrapport som fastställde att vita människor tenderar att tåla laktos i högre utsträckning. Detta fick amerikas population av sk. ”white trash” att primalskrika i eufori så frityrkycklingen yrde över wife beater-linnet.
 
Från deras skelögda infallsvinkel så betydde det otvetydigt att den ”vita rasen” är übermenschen. De bortsåg villigt från det faktum att svarta spöar skiten ur dem i 90% av alla worldstar-klipp, och att asiaterna briljerar i IQ-testerna. Kan man äta yoggi utan att få diarré så är man helt enkelt bäst. Då har man liksom vunnit livet.
 
Och då började dom jubelåsnorna missbruka mjölkglas-emojin för att liksom befästa sin position som högst upp i näringskedjan. Detta retade ju förstås gallfebern på vänstern. Så klart. Och efter att dom slagit sina haschrökta hjärnor ihop så föddes den vänsterblivna idén om att man bör undvika att dricka mjölk för att det är en symbol för vitmaktrörelsen. 
 
*FACEPALM*
 
Och inte nog med det, missförstå mig inte nu, jag tycker djurens rätt är superviktig. Personligen tycker jag mer om djur än om människor. Men läser man PETAS artikel om varför man inte ska dricka mjölk så är inte rasismen det enda problemet. Nej, tydligen så är det någon grad av våldtäkt inblandat i processen också.
 
Så när du står där klockan 02:30 i kylskåpslampans sken och kliar dig på röven medan du klunkar mjölk direkt ur paketet, så är du inte bara osmickrande ful, du är per definition en rasistisk våldtäktsman också. Såatteh...
 
Källa: Uppskattat